lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kipuinen viikko takana. Erehdyin kaverin juhlissa käymään saunassa ekaa kertaa varmaan 5 vuoteen ja siitä alko hirveät hermokivut. Nyt on vähän parempi mutta tuikkii varsinkin aamusin kun sängystä nousee.
Iines on taas vieraillu parina yönä. Tunnen ihan selvästi kun kiipee sänkyyn ja painautuu kiinni nukkuun. Ja kissa tuijottaa kirjahyllystä. Yks ilta se sähisi eteiseen päin niin hirveästi että mun oli pakko mennä varmistaan ettei siellä ole ketään. Iines varmaan siellä vahti. En usko kyllä vieläkään kummituksiin. Kai mieli jotenkin pystyy aiheuttaan noin todentuntuisia ilmiöitä kun on taas ollut Inkkua niin hirveä ikävä. Kohta tulee 2 vuotta elämäni kamalimmasta viikosta :P Silloin kyllä elämä ensin pysähty ja sitten romahti :P Vähän sen jälkeen tulee 2 vuotta siitä kun toi pieni saatana muutti tänne :P Vaikea uskoa että niin kauan sekin jo tuhonnu tätä kämppää :P Mutta ilman olis kyllä ankeaa..

Kerrankin kävi mulla tuuri. Mulla olis ens viikolla hammaslääkäri jonka suunnittelin jo peruvani kun ei ole mitään hirveän akuuttia. No tänään räsähti yks hammas taas mäsäksi. Se sama hammas joka on onneks jo kuollu ja rakennettu ainakin 3 kertaa :P Mutta onneks on nyt sitten lääkäri jo valmiiks varattuna :P

Pitäis myös mennä allekirjoittaan työsopimuksen jatko ens viikolla. Vähän on huolettomampi olo lomailla kun tietää että työt jatkuu suunnitellusti eikä tule pitkää työttömyys jaksoa :P Ja vielä tutut työkohteet.

1 kommentti:

  1. onnea työsopimukselle joskus onneksi asiat menee hyvin -mamma

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓