En ole ennen tätä rouhetta kokeillut mutta kun kaverilta sain pussin niin pakko oli kokeilla. Ja tuli kyllä yksi parhaista vegaanisista kastikkeista mitä olen pitkään aikaan tehnyt :P Parempaa minun mielestä kuin soijarouheet vaikka Quorn aluksi vähän mietitytti ja inhotti (sieniproteiinia).
* 300g Quorn-ruohetta
* Sipuli
* 1rkl tomaattipyreetä
* 4rkl vehnäjauhoa
* vettä n. 5-6 dl (tai sen verran minkä paksuista haluat. Itse teen vähän paksumman kastikkeen):
* 1 liemikuutio
* Ketsuppia
* pippuria, suolaa, paprikajauhetta
- Paistele Quorn ja pilkottu sipuli
- Lisää liemikuutio, pippuri ja paprikajauhe
- Lisää tomaattipyree ja paistele hetki
- Sekoita joukkoon vehjäjauhot ja paistele taas pari minuuttia
- Lisää vettä, ketsuppia ja oman maun mukaan suolaa ja sokeria
- Kypsyttele. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan mausteita ja vettä
- Oli hyvää perunan kanssa. Sopisi varmasti myös pastan kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Raskas päivä. Kuvausten jälkeen piti mennä rauhoitettuna tekeen viikon ruokaostokset ja sen jälkeen kahvittelemaan tädin ja tädin kissan kan...
-
Varoitus: Linkki sisältää kuvia kuolleista ihmisistä (myös pienistä lapsista). http://www.mdolla.com/2012/05/stiff-pose-victorian-postmort...
Hyvä että kelpas.. itse en pystynyt syömään ku menin lukee mitä on :P -Susku
VastaaPoista