tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kastike Quorn-rouheesta

En ole ennen tätä rouhetta kokeillut mutta kun kaverilta sain pussin niin pakko oli kokeilla. Ja tuli kyllä yksi parhaista vegaanisista kastikkeista mitä olen pitkään aikaan tehnyt :P Parempaa minun mielestä kuin soijarouheet vaikka Quorn aluksi vähän mietitytti ja inhotti (sieniproteiinia).

* 300g Quorn-ruohetta
* Sipuli
* 1rkl tomaattipyreetä
* 4rkl vehnäjauhoa
* vettä n. 5-6 dl (tai sen verran minkä paksuista haluat. Itse teen vähän paksumman kastikkeen):
* 1 liemikuutio
* Ketsuppia
* pippuria, suolaa, paprikajauhetta

- Paistele Quorn ja pilkottu sipuli
- Lisää liemikuutio, pippuri ja paprikajauhe
- Lisää tomaattipyree ja paistele hetki
- Sekoita joukkoon vehjäjauhot ja paistele taas pari minuuttia
- Lisää vettä, ketsuppia ja oman maun mukaan suolaa ja sokeria
- Kypsyttele. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan mausteita ja vettä
- Oli hyvää perunan kanssa. Sopisi varmasti myös pastan kanssa.






1 kommentti:

  1. Hyvä että kelpas.. itse en pystynyt syömään ku menin lukee mitä on :P -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓