lauantai 17. maaliskuuta 2018

Ruoka: Juustoinen broileri-pastavuoka

1 paprika
n. 5-6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
1-2 tl öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
250 g (n. 4 dl) tummaa makaronia
1 prk Valio 3 juuston ruokakermaa
1 prk tomaattipyreetä
½ prk Creme bonjour cuisine valkosipuli-yrtti-ruoanlaittofraichea (voi korvata esim. valkosipulituorejuustolla)
1 kanaliemikuutio (+ 1 makaronien keitinveteen)
(mausteita maun mukaan)
n. 60 g juustoraastetta
 
1. Silppua paprika ja aurinkokuivatut tomaatit.
2. Kypsennä broilerinsuikaleet paistinpannulla. Lisää loppuvaiheessa paprikasilppu pehmentymään.
3. Keitä pasta (puoli)kypsäksi. Voit maustaa keitinveden halutessasi kanaliemikuutiolla.
4. Valuta makaroneista vesi ja laita kattilaan sen jälkeen kolmen juuston ruokakerma, tomaattipyree, ruoanlaittofraiche ja murennettu kanaliemikuutio. Sekoittele, jotta liemikuutio liukenee ruokaan.
5. Lisää broilerinsuikaleet, hienonnettu paprika ja aurinkokuivatut tomaatit joukkoon ja sekoita. Lisää halutessasi mausteita.
6. Voitele uunivuoka ja kaada seos vuokaan. Ripottele juustoraastetta pinnalle. Anna mehevöityä 175-asteisessa uunissa noin puoli tuntia eli sen verran, että juusto saa väriä pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓