1 paprika
n. 5-6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
1-2 tl öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
250 g (n. 4 dl) tummaa makaronia
1 prk Valio 3 juuston ruokakermaa
1 prk tomaattipyreetä
½ prk Creme bonjour cuisine valkosipuli-yrtti-ruoanlaittofraichea (voi korvata esim. valkosipulituorejuustolla)
1 kanaliemikuutio (+ 1 makaronien keitinveteen)
(mausteita maun mukaan)
n. 60 g juustoraastetta
1. Silppua paprika ja aurinkokuivatut tomaatit.
2. Kypsennä broilerinsuikaleet paistinpannulla. Lisää loppuvaiheessa paprikasilppu pehmentymään.
3. Keitä pasta (puoli)kypsäksi. Voit maustaa keitinveden halutessasi kanaliemikuutiolla.
4.
Valuta makaroneista vesi ja laita kattilaan sen jälkeen kolmen juuston
ruokakerma, tomaattipyree, ruoanlaittofraiche ja murennettu
kanaliemikuutio. Sekoittele, jotta liemikuutio liukenee ruokaan.
5. Lisää broilerinsuikaleet, hienonnettu paprika ja aurinkokuivatut tomaatit joukkoon ja sekoita. Lisää halutessasi mausteita.
6.
Voitele uunivuoka ja kaada seos vuokaan. Ripottele juustoraastetta
pinnalle. Anna mehevöityä 175-asteisessa uunissa noin puoli tuntia eli
sen verran, että juusto saa väriä pintaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓

-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Tässä on muutamia jooga-asanoita joiden olen huomannut helpottavan omia ylävatsavaivoja (refluksin-/närästyksen aiheuttamat kivut, turvotus ...
-
En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin. Yksi parhaista kavereista tuli ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti