200 g kesäkurpitsaa
1 sipuli
100 g parsakaalia
1 ½ l vettä
1-2 laakerinlehteä
2-3 kasvis- tai lihaliemikuutiota
700 g perunasuikaleita
350 g palvikinkkua
70 g tomaattipyreetä
1 ruukku persiljaa
suolaa maun mukaan
Paloittele kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna sipuli.
Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli
ja parsakaali.
Kääntele hetki.
Lisää vesi, laakerinlehdet ja
liemikuutiot.
Anna kiehua noin viisi minuuttia.
Lisää perunat,
paloiteltu palvikinkku ja tomaattipyree.
Kuumenna.
Hienonna persilja ja
lisää joukkoon.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Tässä on muutamia jooga-asanoita joiden olen huomannut helpottavan omia ylävatsavaivoja (refluksin-/närästyksen aiheuttamat kivut, turvotus ...
-
En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin. Yksi parhaista kavereista tuli ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti