maanantai 12. maaliskuuta 2018

Ruoka: Kasvis-kinkkukeitto

200 g kesäkurpitsaa
1 sipuli
100 g parsakaalia
1 ½ l vettä
1-2 laakerinlehteä
2-3 kasvis- tai lihaliemikuutiota
700 g perunasuikaleita
350 g palvikinkkua
70 g tomaattipyreetä
1 ruukku persiljaa
suolaa maun mukaan

Paloittele kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna sipuli.
Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja parsakaali.
Kääntele hetki.
Lisää vesi, laakerinlehdet ja liemikuutiot.
Anna kiehua noin viisi minuuttia.
Lisää perunat, paloiteltu palvikinkku ja tomaattipyree.
Kuumenna.
Hienonna persilja ja lisää joukkoon.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓