perjantai 12. huhtikuuta 2019

B12

kiputilanne edelleen hirvittävä ja useammassa paikassa kroppaa. Mutta töissä tuli otettua pari erävoittoa joten se vähän piristää viikonlopun alkua. se ja ajatus lähenevästä kesälomasta.

väsymys on ruvennut helpottaan ja voi olla kyse ihan sattumasta mutta kun alkuviikosta hain apteekista rautaa niin otin samalla suosituksesta kokeiluun b12-vitamiini valmisteen. olen nyt muutaman päivän syönyt ja jaksoin tänään jopa töiden jälkeen lähteä lenkille. Kuten sanoin, voi olla ihan sattumaa enkä edes tiedä voiko noi pillerit vaikuttaa näin nopeaan mutta kokeilen nyt tän purkin loppuun.

Tässä vähän tietoa B12 vitamiinin puutoksesta.


Väsymys, hengästyminen ja uupumus voivat kertoa B12-vitamiinin puutoksesta

Kun väsymys ei helpota levosta huolimatta tai hengästyt aikaisempaa helpommin, voi syynä olla B12-vitamiinin puutos.

 B12-vitamiini ylläpitää normaaleja psykologisia toimintoja ja tukee keskushermoston normaalia toimintaa. Siksi sen puutos voi aiheuttaa muistiongelmia ja keskittymishäiriöitä.

Lihasheikkous, tunnottomuus, sormien tai varpaiden nipistely – B12-vitamiinin puutos altistaa myös erilaisille hermosto-oireille. Näiden lisäksi B12-vitamiinin puutos voi joskus aiheuttaa myös esimerkiksi kielitulehduksen, verisuonitukoksia tai hedelmättömyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓