sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Pieni loma ohi eikä ole yhtään sellainen olo että olis saanu levättyä vaikka olen ottanut laiskasti koko viikonlopun. Tällä hetkellä pahimmillaan jylläävät hermokivut verottaa jonkun verran mutta ei nekään selitä täysin tätä jatkuvaa väsymystä. Työuupumus varmaankin pääasiallinen syyllinen. Iltaisin varsinkin nukkumaan mennessä rupeaa työasiat pyöriin heti mielessä. Päivisin ne pysyy poissa vaan kun pakotan itseni koko ajan keskittyyn johonkin muuhun kuten lukemiseen tai musiikin kuunteluun.
Ja ne töihin liittyvät painajaiset öisin on kanssa ihan järkyttäviä.. Järkevämpi ja vahvempi ihminen lähtis vetään, mutta kun se työttömyys pelottaa liikaa ja varsinkin se karenssi jos itse ottaa loparit. Vaikka palkka on pieni, varsinkin työn rankkuuteen nähden niin on se kuitenkin kiva kun ei tarvi ihan niin paljon joka kuukausi pelätä laskujen puolesta eikä kaupassa laskea senttejä että saako perunapussin vai ei.
Joulun jälkeen on onneksi pieni tauko että voi koota ajatuksia ja tehdä suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Olen kyllä onneksi saanut aina muutaman euron kuussa laitettua säästöön että sillä ehkä pärjäis ainakin ekan kuukauden jos karenssi tulee. Mutta saa nyt nähdä löytyykö rohkeutta. Tietysti toivo vielä elää että saisin potkut 😋😋😋😋

Ja sitä odotellessa täytyy ainakin yrittää saada jostain energiaa. Pinaattikeitto on ainakin hyvä alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓