maanantai 3. marraskuuta 2014

Ruokaseuraa: Tonnikala-Bearnaisevuoka

En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin.
Yksi parhaista kavereista tuli siis syömään. Silloin kun Suskun kanssa asuttiin vielä melkein naapureina viereisissä rapuissa niin vuorotellen joka perjantai toinen tarjos ruoan ja jälkkärin + kahvin. Muistaakseni melkein vuosi tätä tehtiin. Mutta sitten kun molemmat muutti pois samasta talosta ja molemmilla alkoi oleen terveysongelmia niin tuo tapa loppu.
Mutta nyt ajateltiin taas tsempata ja ruveta taas tapaan ruoan merkeissä useammin ;) Molemmilla on kipujen takia elämä niin risainen, että mitään tiettyjä päiviä ei uskalleta sopia mutta silloin tällöin vuorotellen tarjotaan.  On kuitenkin molemmille kiva jutella jonkun kanssa joka ei koko ajan vähättele toisen kipuja tai muuten auo päätä.
Tänään siis oli nyt mun vuoro ja tein tonnikala-pastaa. Jälkkäriksi tarjosin tuota Philadelphian juustokakkua johon olen edelleen ihan täysin koukussa :P Ja mukavaa oli...

Tonnikala-Bearnaisevuoka

* n. 400g pastaa, makaronia, spagettia tms.
* 2 purkkia tonnikalaa
* 1tlk tomaattimurskaa
* 2pss bearnaisekastiketta
* juustoraastetta
*  2tl sitruunapippuria
* 1tl suolaa
* 1tl sokeria
* 2rkl ketsuppia

- keitä pasta, valuta
- valmista bearnaisekastike ohjeen mukaan, lisää sitruunapippuri
- kiehauta tom.murska ja tonnikalat. Lisää suola, sokeria ja ketsuppi.
- Lado vuokaan pastaa, kastikkeita ja halutessasi päällimmäiseksi juustoraastetta
- 200 asteessa noin 20 minuuttia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓