perjantai 20. huhtikuuta 2018

Niinhän siinä kävi taas kerran että totaalinen kooma muuttu unettomuuteen. Viime yönä ei sekunttiakaan unta :P Kiva työpäivä töissä. Osittain kyllä vaikuttaa lonkan ja hampaan säryt. Mutta kyllä tulee taas viikonloppu tarpeeseen. Rupes jo töissä meneen kompuroimiseksi kun ei jalat tahdo kantaa :( :(
Mun hurjan viikonmittaisen kesälomankin ajankohta selvis. Olisin halunnut sen vähän myöhemmäksi kuin kesä-heinäkuun taite, mutta pääasia että on jotain mitä odottaa. Jos nyt tota voi edes lomaksi sanoa :( Olishan siinä kyllä ollut mahdollisuus ottaa palkatonta lomaa mutta päätin etten ota. Olen vihdoin saamassa tätä taloutta jonkinlaiseen kuosiin. Siis velkoja maksettua jne. Ja kyllä muutenkin vuosikausien työttömyyden jälkeen sitä ennemmin ottaa rahaa kuin vapaa-aikaa. Kun tiedän etten kuitenkaan saisi vapaalla mitään aikaan.

Niin hampaasta en kyllä ota selvää. Toi oikean puolen viimeinen alahammas on ollut mäsänä jo kuukausia. Ei ole yhtään vihlonu tai mitään eikä hammaslääkärikään ole ollut siitä huolissaan. Siis totta kai korjata pitää mutta on ottanut muita hampaita nyt ensin. Nyt eilen yhtäkkiä alkoi särkeen mutta se on sellaista outoa jaksoittaista särkyä. Ihan yhtäkkiä alkaa helvetillinen särky joka kestää 15min - ½h ja sitten se yhtäkkiä loppuu. Sitten taas jossain vaiheessa alkaa uudestaan. Mietin eilen kyllä särkypäivystystä mutta se on kyllä nyt niin arka etten haluaisi että siihen edes kosketaan. Täytyy kattoo viikonlopun jälkeen jos sais lääkäriltä kuurin siihen. Parin viikon päästä olis aika ja sais sen sitten kuntoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓