keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Au, Au, Au...
Toiseksi viimeinen lomaviikko on melkein puolivälissä. Ja ahdistus rupeaa lisääntyyn. Toisaalta odottaa loman loppua että pääsis takaisin normaaliin arkirytmiin, toisaalta ahdistaa kun tietää että seuraavaan lomaan on tosi, tosi pitkä aika. Paitsi jos joudun isoon leikkaukseen niin sitten voi tullakin toinen kesäloma heti perään.
Jos vielä jatkan tuolla töissä ensi kesään asti niin voi olla että yritän saada kesäloman kahdessa osassa. Tuntuu että voisi toimia mun kohdalla paremmin. Puolet vaikka toukokuussa niinkuin nytkin ja toinen puoli lähempänä syksyä.

Kivut on helvetilliset koko kropassa. Lonkka ei tykkää istumisesta. Pitäis liikkua enemmän mutta kun jotenkin vain tulee liimauduttua tähän koneen ääreen. Lenkillä olen yrittänyt käydä mutta kun poskiontelot menee heti tukkoon ja tulee sellainen inhottava paineen tuntu silmän alle :(

Siivotakin pitäis. On erittäin noloa kun ammattisiivoojan kämpässä on jatkuvasti sokeritoukkia :( Ne tuntuu tykkäävään tosta kissanhiekasta mitä toi piru levittelee pitkin kämppää vaikka mulla on hiekkalaatikon edessä 3 hiekankerääjää :P Ottaa pannuun..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓