lauantai 21. maaliskuuta 2020

Jälleen yksi sisältötyhjä viikonloppu menossa. Mutta jos koronasta haluaa väkisin etsiä jotain hyvää niin nyt voin jumittaa kotona koko viikonlopun hyvällä omalla tunnolla tuntematta itseäni luuseriks.

Töissä oli helpohko viikko ja varmaan sen takia lonkan kivut on ollu maltillisemmat niin olen nyt sitten siivoillu kaappeja yms. ja jopa jaksanu lenkillä käydä.
Leuan leikkausalue on edelleen tunnoton enkä usko että tunto enää palaakaan. Enkä tiedä koska pääsen suupolille keskusteleen asiasta kun ei varmaan tällä hetkellä paljon lähetellä kutsuja muuta kuin pakollisille.

Naapurin karaoke laulantaan mulla rupeaa meneen totaalisesti hermot. Olen yleensä aika suopea meluavia naapureita kohtaan enkä oikeastaan häiriinny kovin helposti. Mutta toi epävireinen laulaminen on niin ärsyttävää että joudun pitään kuulokkeita korvilla kun se laulaa. Ja ikävä kyllä se laulaa useita tunteja JOKA PÄIVÄ. Jos joudun lomautetuks tai karanteeniin niin voi tulla kovat ajat kun ei pääse edes töihin naapuria pakoon 😫😫😫😫

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓