lauantai 14. maaliskuuta 2020

Valmistautuminen maailmanloppuun

Eilen oli viikon kauppapäivä ja vaikka perjantaisin on aina väkeä normaalia enemmän niin kyllä huomas että maailmanloppu on lähestymässä. Kauhea hamstraaminen menossa...

Ruoan vielä ymmärrän mutta sitä en että täytyy viedä säkkikaupalla vessapaperia. Se on eri asia ulkomailla missä ei ole käsisuihkua pönttöjen vieressä mutta suomessa pärjää kyllä ilman paperiakin.

Kaurahiutaleet, makaronit ja vehnäjauhot oli kaupasta melkein täysin loppu. Itse oli tarkoitus ostaa vehnäjauhoja (ihan tarkoituksella pannaria varten) mutta jouduin tyytyyn luomu vaihtoehtoon (mikä on varmasti hyvää mutta hieman kalliimpaa). Toki on hyvä varata ruokaa kaappiin siltä varalta jos joutuu karanteeniin mutta kun joillain ihmisillä oli 20 pussia makaronia + 2 kärryllistä muutakin ruokatavaraa.

Itse en rupea hamstraamaan. Jos joudun karanteeniin ja wc-paperi loppuu niin se ei ole maailmanloppu. Mutta päätin että nyt viikonlopun aikana vois käydä vähän pakastinta ja kaappeja läpi ja vähän katsoa millainen on varastotilanne. Muutenkin kaipaa kaapit siivousta. Pakastimesta löytyi 8 pussia keittojuureksia ja 5 pussia pakastepinaattia. Joten sen suhteen hyvä tilanne. Perunaa vois hakea ja pakkaseen vaikka pari jauhelihapakettia niin sillä pärjää jo jonkin aikaa. Kuivakaapissa on pari pussia makaronia ja sitten muutamia pusseja nuudelia, valmispastaruoka-juttuja ja valmiskeittoja.
Ainoa yllätys läpikäydessä oli että mulla on jostain syystä 6 pakettia pakasteessa kalapuikkoja. Enkä minä syö kalaa joten en tiedä mistä ne on tullut. Mutta jos maailmanloppu tulee niin multa saa tulla hakeen kalapuikkoja.

1 kommentti:

  1. Meillä kans ihmiset hamstras k ja s kaupoissa mutta kävin normi ostoksilla lillissa niin hyvin oli tavaraa.jos taudin sais niin kyllä aina on joku joka oven taakse ruokaa tuo.en ymmärrä miksi tämä hysteriä kun se tulee mikä on tullakseen ei sitä voi estää. - mamma 🤔🤗❤

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓