tiistai 2. kesäkuuta 2020

Reilu puoltoista viikkoa lomaa takana. Eikä voi varsinaisesti sanoa että olisin nauttinut lomasta. Sama ongelma kuin aina eli suuret odotukset mutta sitten kun loma alkaa niin mitään ei huvita tehdä ja ahdistaa vaan jo valmiiks loman loppuminen. Kivut on kovat ja jostain syystä on ihan tappava väsymys. En tiedä johtuuko säästä kun siedän huonosti lämpöä ja aurinkoa. Vai johtuuko jostain muusta. Tilasin nyt kokeiluun imeskeltäviä rautatabletteja jos ne tehoais paremmin kun noi mehut. Anemia mulla on aina, vaikka syön jatkuvasti rautaa. Ei ole koskaan tutkittu mistä krooninen anemia johtuu.

Energiajuomia olen saanut vähän vähennettyä mutta kyllä keho pakottaa vielä yhden päivässä juomaan. Ei riitä jääkahvin kofeiini. Tavallinen kahvi todennäköisesti tehoais paremmin mutta suu on niin kipeä etten voi juoda kuumaa. Eikä tavallinen kahvi mene kylmänä alas.
Siivouksesta turha kai puhuakaan. Mitään en ole tehnyt. Mutta toimivan imurin tarttisin ihan kiireesti. Toi varsi-imuri imee kyllä hyvin pölyä yms. mutta sillä on käytännössä mahdoton saada esimerkiksi mitään huonekalujen alta, ahtaita paikkoja tai listoja tms. Just sellaisia paikkoja mihin ötököitä tulee. Joten imuri varmaan tulee oleen mun tän vuoden lomaraha sijoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓