maanantai 15. kesäkuuta 2020

Viimeinen kesälomaviikko alkoi. Kaksijakoiset tunteet sen suhteen. Toisaalta ahdistaa ajatus töihin paluusta varsinkin kun siellä odottaa melkoinen kaaos, toisaalta kaipaa paluuta normaaliin rytmiin. Kuntokin on huonontunut nyt loman aikana (ja paino noussu rutkasti) vaikka olen yrittänyt lenkkeillä. Ei se pelkkä lenkkeily kuitenkaan riitä vastaan sitä hirveetä liikkumismäärää töissä. Kotona tulee myös syötyä enemmän. Tylsyyteen lähinnä.
Kivut on kovat lonkassa ja migreeni vaivaa mutta yksi outokin juttu tapahtui eilen rippijuhlissa. Poltin niskan ja olkapäät kunnolla. Mikä yllättäen helpotti niiden lihaskipua vaikka toki iho on herkkänä. En kuitenkaan suosittele kokeileen niskakipulääkkeenä. Mielenkiintoinen asia silti. On meinaan ollut hirveät niska-hartiakivut jo pari kuukautta. Tänään ensimmäinen päivä kun ei ainakaan vielä särje.

Lomatavoitteeksi otin energiajuomasta eroon pääsemisen. No ei se ihan ole onnistunut mutta olen saanut kyllä vähennettyä ja rytmihäiriöt ja tykytykset on helpottanut. Eli jotain sentään. Uutta imuria odotan postista jotta saan edes vähän siivottua. Tilasin kaikkein halvimman ihan perusimurin. Yhä edelleen säästän sitä varten että joskus saan ostettua pantteri-imurin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓