lauantai 6. helmikuuta 2021

Tää on kyllä yks epäonnen päivä. Tai alkoi jo torstaina, sillä olen siitä lähtien käynyt 4 kertaa hakemassa pakettia pakettiautomaatista kun siellä oli luukku aina jumissa. "Korjaaja" kävi joka kerta mutta aina se vain oli jumissa. No tänään vihdoin sain paketin ja se oli väärän ihmisen paketti 😞😞😞😞 En juurikaan enää käytä postin palveluita jos on muu vaihtoehto. Ja juuri tällaisten takia.. Ei meinaan ole eka kerta. Tosin tietysti väärä paketti oli lähettävän firman moka eikä postin.

Kun aamulla olin matkalla hakeen pakettia niin lensin mäessä upeasti selälleni. Se sattui totta kai mutta vielä enemmän sattui se että totta kai siinä täyty olla noin 20 ihmistä katsomassa. Kaikki tuijotti mutta ykskään ei kysynyt että sattuko.

No kun vihdoin pääsin kotio niin huomasin että yläkertaan muuttaa uudet naapurit. En ole heitä nähnyt mutta kaksi asiaa on tullu selväks tässä parin tunnin aikana 1. Heillä/hänellä on piano 2. He/hän tykkää laulaa, lujaa......... Miksi kaikki saatanan hoilaajat tulee mun naapuriin???? Toivottavasti ei ole jokapäivä laulavaa tyyppiä.

1 kommentti:

  1. Älä huoli naapurit pitää huolen että muistaa säännöt 👍😂 -mamma

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓