torstai 4. joulukuuta 2014

Outo päivä

Tänään on taas jotenkin väsyneen ahdistunut päivä. Aamupäivä oli vielä ihan ok vaikka vieraat törkeästi herätti meidät kesken aamu-unien ;) ;)
Mutta päivällä ensin iski muhun ihan hirveä kooma ja oli pakko mennä päiväunille. Kun heräsin niin huomasin että Iines nukku kovalla lattialla ihan hiljaa, oudossa asennossa. Ajattelin että nyt se hemmetti on kuollut tohon kylmälle lattialle. Menin sitten herätteleen sitä ja se pomppas hätääntyneenä pystyyn. Lähdin viemään sitä ulos ja se ripuloi 3 kertaa. Mutta käveli ihan normaalisti puoleen väliin meidän lyhyttä lenkkiä. Sitten yhtäkkiä stoppi. Eikä millään eteenpäin. Aina kun vetäsin ja maarittelin niin se otti pari askelta. Tällai mentiin eteenpäin varmaan 15 minuuttia ja edettiin ehkä 2 metriä. Olin ihan varma etten saa sitä enää kotio ollenkaan.Sitten yhtäkkiä se rupes käveleen eteenpäin mutta tosi hiljaa. Päästiin kotio niin se hyppäs sänkyyn ja nukahti heti. Peittelin sen sitten sinne mahdollisimman mukavasti kaiken varalle. Se nukku 2 tuntia sikeästi. Sitten se heräs ihan pirteenä ja normaalina. Äsken lähdin viemään sitä ulos, taas ripulia 3 kertaa mutta pieniä määriä. Käveli ihan normaalisti  kunnes loppupuolella taas stoppi. Ja sitten madeltiin hiljaa kotiin. Ja nyt se nukkuu tossa olkkarin matolla.
Mä niin elättelin toiveita ettei mun tarttis viedä sitä lääkäriin ennen joulua koska siitä todennäköisesti tulis viimeinen reissu. Mutta jos se ei nyt piristy niin pakko se on viedä Inkun mukavuuden ja mun mielenterveyden takia. Voihan tietysti olla että kun se ripuloi niin se on vain väsynyt ja maha ehkä kipeä. Toivottavasti vielä pinnistelis joulun yli. Tai sitten nukkuis pois yön aikana :( :( Jokatapauksessa ahdistava iltapäivä ollut, varsinkin kun itsekin on vielä niin totaalisen väsynyt. Unohtu eilen määrätty antibioottikuurikin heti ekan pillerin jälkeen x( No toivottavasti ei haittaa jos 1 pilleri jää välistä. Vaikka mun tuurilla se aiheuttaa hirveät komplikaatiot ;(
No toivottavasti huomenna on parempi päivä......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓