maanantai 1. joulukuuta 2014

Päänsärkyä estävä akupainantakaari

Tässä kenties hyvä joululahjaidea mulle :) Vaikka olis kyllä kiva ensin kuulla kokemuksia että auttaako oikeasti migreeniin tai edes muuhun päänsärkyyn.

http://www.helpompielama.fi/paansarkya-estava-akupainantakaari.html

Vihdoinkin on tullut yksinkertainen apu pää- ja silmäsärkyihin ilman sivuvaikutuksia. AcuFriend akupainantakaari toimii 4000 vuotta vanhan hoitomuodon mukaan, jossa käytetään samoja periaatteita kuin akupunktiossa. AcuFriend stimuloi UB1- ja UB2-pisteitä, jotka laukaisevat kipua lievittäviä prosesseja päänsäryn yhteydessä.
AcuFriendiä on testattu erilaisilla käyttäjillä, itsenäisten terapeuttien toimesta. Testattavilla oli erilaisia ja eritasoisia päänsärkyjä ja ne toistuivat eri ajanjaksoina. Käyttäjien palaute oli erittäin positiivista. Äskettäin päättyneessä käyttäjätutkimuksessa jossa oli mukana noin 500 käyttäjää, 78% vastasi akupainantakaaren helpottaneen päänsärkyjä ja kipuja.

Lisäksi AcuFriend akupainantakaari estää ärsyyntyneiden silmien, tukkiintuneiden poskionteloiden ja kyynelkanavien syntymisen. Kaari voidaan kohdistaa yksilöllisesti säätämällä ylempiä tyynyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓