maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vähän aurinkoa tähän risukasaan

Kaveri toi vähän aurinkoa tähän risukasaan. Kipeään, masentuneeseen, väsyneeseen risukasaan. Eilinen lenkki ei selvästikään tehnyt lonkalle hyvää :( Tuntuu kuin koko oikean puoleinen jalka olis tulessa.... Piti siivota, mutta lattialle jäi imuri. Matot sain kyllä nostettua pois lattialta ja pölyt pyyhittyä huonekaluista mutta sen jälkeen loppu energia. x( Huomenna uus yritys...
Mutta yhden pitkään odottaneen homman sain sentään tehtyä. Nimittäin kahvinkeittimen puhdistuksen. Olen jo vähän aikaa katsellut että pitäisi heittää sinne etikat ja puhdistella. Tänään vihdoin sain aikaiseksi eikä ole koskaan kahvinkeittimestä lähtenyt niin hirveää määrää moskaa kuin tänään. 6 kertaa laitoin pelkän veden meneen läpi (etikan jälkeen) ja moskaa irtos vielä viimeiselläkin kerralla. Mutta kyllä oli puhdistuksen jälkeinen kahvikuppi hyvää :)



Siitä pääsi nauttimaan myös hyvä ystävä joka tuli käymään pitkästä aikaa :) Tuliaisiksi toi uuden Spockin työpöydälle. Mulla on ennestäänkin jo Spock mutta se koki karmean kohtalon kummipojan käsissä ja menetti sormensa joten se sai nyt sitten ehjän kaverin ;)


Kaveri toi tullessaan myös uuden pakastekakun. Tai en tiedä kuinka kauan ollu kaupoissa mutta meistä kumpikaan ei ole sitä vielä maistanut. Mutta oli todella hyvää kun kahvin kanssa sitä kokeiltiin. Sopii meille pähkinän ystäville :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓