perjantai 27. heinäkuuta 2018

Helle ei vaan helpota eikä kivutkaan. Lääkärissä sentään tuli vähän helpottavia uutisia kun selvis että lonkassa ei olekaan taas limapussintulehdusta. Iho sen sijaan on aikas huonossa kunnossa.
Sain myös jäykkäkouristusrokotuksen joka oli menny vanhaks jotain 15 vuotta sitten :P Mulle ei ole koskaan aikaisemmin tullu rokotuksista mitään oireita mutta nyt on kyllä tänään ollu käsi ihan järkyttävän kipeä :( :(

Töissä ikävä kyllä alkaa tilanne normalisoituun. Eli porukat palailee kesälomilta ja hirveä tappokiire alkaa taas :P En tiedä miten jaksais taas. Varsinkin kun joku ties sanoa että noi helteet jatkuu ehkä vielä koko elokuun :P :P

Sunnuntaina olis rippijuhlat. Luojan kiitos ainoat sukujuhlat tänä kesänä. Eikä ole mitään päällepantavaa. Kaikki vaatteet on joko liian pieniä tai sitten hukun niihin. Pakko kuitenkin hame tai mekko laittaa koska toi reisi kerran vuotaa. Helpompi tarpeen tullen puhdistella ja kuivata jos ei ole housuja siinä päällä.

Kissa on edelleen ihan reporanka. Toivon mukaan johtuu helteistä. Ei oikein tahdo syödä eikä leikkiä. Mamman tuoma ruoho sentään vähä kiinnostaa. Vaikka enemmän se tuntuu tykkäävän sen päällä makaamisesta kuin sen syömisestä.

2 kommenttia:

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓