sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Ruoka: Lihapullavuoka

500 g pastaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 (n. 200 g) kypsää tomaattia
1 rkl rasvaa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa
ruukku tuoretta basilikaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
400 g lihapullia
1 pussi (150 g) cheddar-raastetta

1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tomaatit. Kuullota pannulla rasvassa.
3. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehua muutama minuutti.
4. Mausta hienonnetulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.
5. Sekoita vuoassa pasta, lihapullat, tomaattikastike ja 2/3 juustoraasteesta. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
6. Gratinoi uunin yläosassa 225 asteessa n. 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓