500 g pastaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 (n. 200 g) kypsää tomaattia
1 rkl rasvaa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa
ruukku tuoretta basilikaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
400 g lihapullia
1 pussi (150 g) cheddar-raastetta
1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tomaatit. Kuullota pannulla rasvassa.
3. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehua muutama minuutti.
4. Mausta hienonnetulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.
5. Sekoita vuoassa pasta, lihapullat, tomaattikastike ja 2/3 juustoraasteesta. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
6. Gratinoi uunin yläosassa 225 asteessa n. 15 min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Tässä on muutamia jooga-asanoita joiden olen huomannut helpottavan omia ylävatsavaivoja (refluksin-/närästyksen aiheuttamat kivut, turvotus ...
-
En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin. Yksi parhaista kavereista tuli ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti