lauantai 4. heinäkuuta 2020

Jos akuutista ahdistushäiriöstä haluaa etsiä jotain positiivista niin saan silloin enemmän aikaan kuin normaalisti koska on pakottava tarve koko ajan tehdä jotain mikä veis ajatukset pois ahdistavista asioista. Olen nyt saanut viikonlopun aikana siivottua kaikki kaapit mitkä oli tarkoitus lomalla siivota mutta en luonnollisestikaan saanut mitään aikaan. Muutenkin olen saanut siivottua tätä kämppää. Kuiva-aine kaapista löytyi taas ötököitä :P Pitäis siivota useammin ja hankkia suljettavat purkit kaikille jauhoille yms.

Tuli myös ostettua taas vähän lisää luettavaa. Pidän vähän taukoa dekkareista ja luen nyt sci-fi kirjallisuutta. Englanniksi (koska näitä kirjoja ei saa suomeksi) mutta myös koska käännöstöitä tehdessä huomasin että vieraat kielet kaipaa vähän uudelleen lämmitystä.
Terapeutin suosituksesta ostin myös saman Star Trek aiheisen aikuisten värityskirjan. Sen pitäis lievittää stressiä ja ahdistusta mutta en oikein tiedä onko tämä mun juttu. Ei oikein riitä keskittymiskyky mihinkään hiemankaan askarteluun tai käsitöihin liittyvään :P




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓