sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tuulee

Varsinkin aamulla kävi tuolla vesitorninmäellä niin hirvee tuuli ettei koiran kanssa meinattu päästä eteenpäin :P Sen lisäksi on inhottavan liukasta taas. Ei paljoa huvita lähtee ulos käveleen. Koirakaan ei tule kun ruvennu pelkään jäätiköitä.
Kiputilanne on edelleen huono. En tiedä pitäiskö tuota nilkkaa yrittää päästä huomenna näyttään lääkäriin vai odotanko keskiviikkoon kun on kuitenkin ortopedille aika. Millään en lääkäriin menis mutta jos se vielä turpoo enemmän niin on varmaan pakko :(
Se on v-mäistä kun on 15 erilaista vaivaa eikä sama lääkäri voi hoitaa kaikkia. Joutuu juokseen kymmenellä eri lääkärillä eikä kukaan osaa tehdä mitään tai voi tehdä mitään kun täytyy odottaa toisen lääkärin lausuntoa tms.
Itsekään ei enää tiedä mihin vaivaan yrittäis ensimmäisenä saada apua kun eri päivänä oirelee eri ruumiinosa enemmän :P :P Nyt on selän lisäksi nilkka, sitä ennen oli limapussi,  vähän aika sitten oli migreeniä jatkuvasti, sitä ennen oli vatsa jne. Eikä minkään vaivan suhteen ole tullut valmista eli että olisi saanut diagnoosin ja jonkinlaisen toimintasuunnitelman. Vähän kaikkiin on vastauksena/ratkaisuna ollut tuo aina yhtä raivostuttava: KATSELLAAN.


1 kommentti:

  1. Varsinkin julkisella puolella on just se ongelma että ei ole resursseja/aikaa/mitä lie tutkia ja parantaa potilaita. Ainakaan ennenkuin on kuoleman porteilla. Varsinkin terveyskeskuksissa ja päivstyksissä ja myös sairaalassa pyritään vain saamaan oireet siedettävään tilaan ja sitten potilas ulos =( Ikävä kyllä... Sitten vaivat pääsee paheneen parantumattomaksi niinkuin mulla.. Eikä voidakaan enää tehdä mitään.. Sitä on suomalainen ylistetty terveydenhoito... -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓