lauantai 20. toukokuuta 2017

Au

Yhtäkkiä alkoi tänään aamulla taas kamala hammassärky. Ihan selvästi sitä "haamusärkyä" joka on vaivannut ajoittain leikkauksen jälkeen, tällä kertaa ylähampaissa. Eikä tietenkään ole mitään kipulääkettä eikä edes kortisonia enää joka viimeks autto. Ja mun kun niin piti saada tänään jotain aikaan (vaikka tuskin oisin saanu muutenkaan). Ja tota niskatukea en pysty pitään. En edes 10 sekunttia ilman ihan järkyttävää kipua :P
Muutenkin kivut on taas pahemmalla puolella. Kyllä se on taas kerran todettava että lämmin sää pahentaa kipua vaikka yleensä sanotaan että kylmän/kostean sään pitäis pahentaa.

Kissi järjestää taas. Oli yön aikana vetäny KAIKKI vaatteet alas vaatekaapista. Yleensä se penkoo vain muutaman mutta nyt oli kaikki lattialla. Sen lisäksi se oli jotenkin saanu olkkarissa kaikki sohvatyynyt toiselle puolelle olkkaria. Ja lisäksi se on ilmeisesti leikkiny tai nukkunu astianpesukoneessa. Oli meinaan ihan hieman karvoja. Pitäis joskus laittaa kamera kuvaan että mitä kaikkea se täällä öisin tekee. Ja onko yksin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓