perjantai 19. toukokuuta 2017

Puuh

Rankka viikko (jälleen) takana.. Lääkäriä ja migreeniä ja stressiä ja töitä ja hemmetin hellettä.. Lääkärissä ei niskaa lukuunottamatta kauheasti ollut uutta. Joudun lisätutkimuksiin hermokipujen osalta. Niska on käytännössä paskana ja sille ei voi tehdä mitään. Mutta tarttis lopettaa niskan "riiputtaminen". Se pahentaa tilaa ja vaikeuttaa veren kiertoa päähän..
Lonkan patista otetaan joku pala tai näyte tms. koska on kuulemma "oudon" näköinen. Ei ollut kirurgi koskaan ennen nähnyt sellaista möykkyä. Varmistetaan ettei ole kasvi tms. ja tarvittaessa poistetaan. Niin muuten selkä ja lonkka on mitä on ollutkin. Nyt ruvetaan ekan kerran tutkiin hermopuolta.

Töissä rupeaa oleen raskasta, muutenkin kuin kipujen takia. Selvästi alkaa oleen loman tarpeessa. Mutta pari viikkoa enää jäljellä :P Jos olisi oikea loma edessä niin olisin innoissani mutta kun tietää että edessä on vähintään 2 kuukauden työttömyys niin se hermostuttaa..

Kissa on taas vaikeampi. Yks yö kävi poskeen kiinni. En tiedä provosoinko jotenkin kun nukuin mutta kyllä lensi kissa kaaressa olkkariin sen jälkeen. Nyt ei ole enää purrut mutta energiaa on. Vessaharjaa se on ruvennu himoitseen niin että oli pakko piilottaa se :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓