perjantai 1. syyskuuta 2017

Huh

Normaalia pitempi päivä tänään kun heti aamusta täyty lähtee suupolille. Mitäänhän ei enää tehdä tarkastellaan ja mittaillaan vaan puolen vuoden välein. Nyt selvis että se lopputarkastus on kun rautojen poisotosta on kulunu 4 vuotta. Nyt on menny vasta 1 joten sen takia joudun vielä juokseen siellä vaikka onneksi vaan tosiaan puolen vuoden välein. No huojensi sentään se tieto että purenta on täys 10 tällä hetkellä :)
Isi tuli onneksi heittään niin kerkesin sieltä töihin normaalisti vaikka tarkalle meni. Töissä oli vähän raskasta kun taitaa olla flunssa tulossa. Tai ainakin kurkku on mielettömän kipeä ja on sellainen nuutunut olo. Tosin sitä on ollut jo monta päivää kofeiini-viekkareiden takia. Päänsärkyä ei onneksi enää hirveästi ole. Mutta yksi asia mihin en aiemmin ole kiinnittänyt huomiota on se miten kovaa/nopeaa mun sydän löi kun kittasin energiajuomia. Olen nyt ollut ihan kauhuissani kun en tunne sydämmen pompotusta KOKO AJAN. Koska aiemmin tunsin ihan joka hetki (ja selvästi) miten sydän hakkas. Nyt en enää tunne ja se on todella outoa :P

Kivut on myös edelleen kovat. Tosin lonkassa vähän helpottaa kun patti kutistu taas vähäksi aikaa. Mutta nyt on sitten taas hermokipuja ollut. Varmaan kun on ollut sateista säätä.

Viikonloppu tulee taas tarpeeseen. Mutta tänä viikonloppuna voin onneksi antaa itselleni vapautuksen suuremmasta siivosta kun eteisen seinä ja osa keittiöö on auki ja kämppä täynnä listoja yms. roinaa :P Eilen kävi työmiehet purkamassa seinää mutta tänään ei ole enää käynyt. Harmittaa kun ne ei tiedota yhtään että missä mennään ja koska taas tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓