lauantai 16. syyskuuta 2017

Hmph

Tänään kyllä huomas taas että universumi ei ole koskaan mun puolella :P Tää on ollu eka viikko energiajuomalakon jälkeen kun ei ole ollu ihan hirveät vieroitusoireet. No tänään menin käymään lähikaupassa ja huomasin että ne on ottanu takaisin myyntiin mun lempienergiajuomat x( Ne oli pitkälti toista vuotta pois niiden hyllyltä ja jouduin rahtaan niitä aina ison erän kauemmasta kaupasta. Mutta NYT ne sitten on ottanut ne takaisin. Ja harmittaa myöntää... Mutta retkahdin :P Eli pientä takapakkia sen suhteen. Mutta toivon mukaan jää yhteen kertaan :P
Tällä viikolla mua on vaivannu kipujen lisäksi vähän harvinaisempi mutta erittäin v-mäinen vaiva. Nimittäin levottomat jalat. Varsinkin nukkumaan mennessä on kamalaa kun ei pysty yhtään rauhoittuun paikalleen kun on pakko liikutella jalkoja. Ja niihin en ole löytänyt minkäänlaista lääkettä tai muuta poppakonstia mistä sais helpotusta. Mutta jos joku tietää niin otan vinkkejä vastaan.

Kissallakin on ollut epäonnea. Poltti jo toisen kerran käpälänsä hellalla. En ymmärrä miten se pääsee aina selän takaa livahtaan :( Onneksi ei mitään hirveän pahoja vammoja ole tullut.

1 kommentti:

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓