tiistai 3. lokakuuta 2017

Ruoka: Intialainen kikherne-perunapata

700 g perunoita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
noin 3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
0.5 tl kurkumaa
1 tl curryjauhetta
0.5 tl punaista chilirouhetta
1 keltainen paprika
1 prk kikherneitä
1.5 dl vettä
1 tl suolaa
 
1. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä. Kuori ja raasta joukkoon inkivääri. Lisää mausteet ja perunat ja kääntele hetken aikaa.
2. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Leikkaa paprika reiluiksi paloiksi. Kaada perunaseos pataan ja lisää joukkoon paprikat ja kikherneet liemineen sekä vesi. Mausta suolalla ja kääntele ainekset sekaisin. Peitä pata kannella ja anna hautua 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Hienonna padan päälle runsaasti tuoretta persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓