* 1 Porkkana |
- Kuutioi porkkana ja kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna sipulit ja
valkosipulinkynnet.
- Kuullota kattilassa öljyssä kesäkurpitsakuutioita kunnes ne saavat väriä. Nosta syrjään.
- Lisää porkkanat ja sipulit sekä loraus öljyä. Kuullota muutama minuutti.
- Lisää riisi ja sekoita kunnes se on läpikuultavaa. Lisää lientä vähissä erissä imeyttäen se riisiin. - Jatka hauduttamista ja liemen lisäämistä kunnes risotto on kypsää, noin 20 minuuttia.
- Lisää kesäkurpitsat.
- Mausta parmesaanilla, suolalla ja pippurilla.
- Kuullota kattilassa öljyssä kesäkurpitsakuutioita kunnes ne saavat väriä. Nosta syrjään.
- Lisää porkkanat ja sipulit sekä loraus öljyä. Kuullota muutama minuutti.
- Lisää riisi ja sekoita kunnes se on läpikuultavaa. Lisää lientä vähissä erissä imeyttäen se riisiin. - Jatka hauduttamista ja liemen lisäämistä kunnes risotto on kypsää, noin 20 minuuttia.
- Lisää kesäkurpitsat.
- Mausta parmesaanilla, suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti