perjantai 13. lokakuuta 2017

Ruoka: Kasvisrisotto


* 1 Porkkana







* 1 kesäkurpitsa
* 1 sipuli
* 2 valkosipulinkynttä
* 2,5dl risottoriisiä
* 6dl kasvislientä
* 3rkl parmesaaniraastetta
* suolaa, pippuria

- Kuutioi porkkana ja kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
-  Kuullota kattilassa öljyssä kesäkurpitsakuutioita kunnes ne saavat väriä. Nosta syrjään.
- Lisää porkkanat ja sipulit sekä loraus öljyä. Kuullota muutama minuutti.
- Lisää riisi ja sekoita kunnes se on läpikuultavaa. Lisää lientä vähissä erissä imeyttäen se riisiin. - Jatka hauduttamista ja liemen lisäämistä kunnes risotto on kypsää, noin 20 minuuttia.
- Lisää kesäkurpitsat.
- Mausta parmesaanilla, suolalla ja pippurilla.




































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓