sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Viikonloppu mennyt taas liian nopeaa. Eikä ole ollu erityisen rentouttavaa.

Kamalat painajaiset vaivaa taas. Iines-painajaiset siis. Nyt vielä sen lisäks että näen syyllistävää unta sen kuolemasta niin saan vielä unessa rangaistuksenkin.

Viime yön uni alkoi niin kuin nää unet aina. Iines oli kipee niinku loppuaikana ja vein sen piikille. Lopetus ei millään meinannut onnistua ja eläinlääkäri sanoi että on mun vikani ettei koira millään kuole kun en päästä irti. Sitten kun se viimein onnistuu niin ihan randomeita ihmisiä tulee haukkuun mut kun jätin Inkun ruumiin sinne lääkäriin enkä tuonut kotiin.
Tuon unen olen nähnyt kymmeniä kertoja. Viime yönä se sai oudon käänteen kun se jatkui niin että tulin eläinlääkäristä kotiin ja olohuoneen lattialla oli musta-cobra (käärme). Kävelin suoraan sitä kohti vaikka tiesin että se on myrkyllinen. Se puri mua molempiin nilkkoihin ja sitten katos. Nostin housujen lahketta ja molemmissa nilkoissa oli isot, punaiset paukamat. Ja voin vieläkin tuntea sen polttavan kivun. Ja loppu uni kului niin että yritin päästä lääkäriin mutta erinäisten ongelmien takia en millään tahtonut sinne päästä. Ja heräsin ennenkuin pääsin lääkäriin saakka.

Unien tulkitsijoita??


1 kommentti:

  1. selvästi tuntuu sitlä ettet ole saanu inkun kuolemaa vielä käsiteltyä :( ehkä alintajunnassa sulla on jotain epäilyksiä että oliko lopetuspäätös oieka tai jotain. tai ehkä vain suru ja ikävä aiheuttaa noita unia. -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓