maanantai 31. maaliskuuta 2014

Aurinkoväsymys

En tiedä olenko ainoa joka kärsii tästä ilmiöstä :( Yleensä aurinkoisina päivinä ihmiset on energisiä ja pirteitä, ja taas kun pimeetä ja sateista niin väsyttää. Mutta mulla on just toisinpäin. Miten enemmän paistaa aurinko sitä enemmän mua rupeaa väsyttään. Ja taas sadepäivinä olen aina paljon iloisempi ja energisempi :P Eikö kellään muulla käy noin??
Nytkin on hirveetä kun pitäisi pyykkiä pestä ja imuroida mutta kun aurinko paistaa sälekaihtimen takaakin niin ei jaksais kättä nostaa. Täytyy varmaan odottaa ja toivoa sadetta.

Selkä on tänään uhkaavasti lenkeillä uhitellut. Siis sellaista pientä nykivää vihlontaa joka usein enteilee sitä että kohta tulee se puolen tunnin kipukramppi jonka aikana ei kävellä senttiäkään :( Saas nähdä osuuko vielä tälle päivälle :(

Sen lisäksi käsi on kipeä kun jouduin vetään Inkun lenkillä viimeisen mäen ylös. Ja tuli vielä lisää painoa kun se laitto vastaan. En tiedä että väsykö se vai eikö se halunnu takas kotio :( Mutta nyt se nukkuu sikeesti auringossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓