lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ruoka: Kinkku-kasvispiirakka/ham-vegetablepie

Tänään tein pikapikaa vieraille tämmöisen. Meni jopa kasvisnirsolle lapselle alas kun pienin kasvikset ihan pienen pieneks silpuks ;) Kaikki meni ja joku taulapää ei muistanut ottaa kuvaa mutta tässä ohje nyt kuitenkin:
Sorry I forgot to take a photo :(

* Piirakkapohja/Piecrust (itse tein valmiista piirakkapohjajauhosta/I used ready-made piecrustmix)

Täyte/filling:
* n. 200-300g kinkkusuikaleita/shredded ham
* 1dl ranskankermaa/creme fraiche
* 1dl kermaa/cream
* 1 muna /egg
* ½ paprika
* Pätkä purjoa/small clip of leek
* Pari desiä juustoraastetta/ couple of decilitres of shredded cheese
* Suolaa ja pippuria/salt and pepper

- Painele pohja vuokaan. Press the crust to the pan.
- Pilko paprika ja purjo pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla vähän aikaa./Chop the paprika and the leek in small pieces and sweat them on a frying pan for a while.
 - Sekoita kasvikset ja kinkkusuikaleet yhdessä ja laita ne piirakkapohjan päälle. Combine the shredded ham with the vegetables. Put them on top of the piecrust.
-Sekoita yhteen kermat, muna ja mausteet. Mix together both creams, the egg and the spices.
- Laita juustoraaste kinkku-vihannesseoksen päälle ja lopuksi laita koko komeudun päällimmäiseksi kermaseos. Add the shredded cheese on top of the ham-vegetablemix and lastly put the cream mix on top. 
- Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia./ 200 celsius for c.a. 20 minutes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓