perjantai 23. tammikuuta 2015

Outo väsynyt päivä

En tiedä onko syypäänä kivut, lääkkeet vai väsymys kun en ole nukkunu taas 3 yöhön mutta tänään on taas sellainen outo päivä kun tuntuu etten ole yhtään tässä maailmassa mukana ;) Kaupassa ei pää sanonu yhtään mitä pitäis ostaa vaikka oli kauppalappu. Kassalla oli hämminkiä enkä meinannu yhtään pysyä mukana kun kassa selitti jonkun tuotteen olevan alennuksessa mutta sitten selvis ettei ollukaan. Ei siis mitään vakavaa mutta tuntu ettei itse pysy yhtään mukana.
Sitten meinasin lähteä koiran kanssa lenkille pyjamahousuissa ja kun viimein pääsin lähteen niin siinä kesken lenkin rupesin kirjoittaan kaverille vastaus-tekstiviestiä. Yhtäkkiä huomasin että seistään Inkun kanssa kapean polun keskellä ja meidän edessä on joku likka joka tuijottaa meitä että eikö me väistetä ollenkaan :D En huomannu yhtään enkä tiedä kuinka kauan seistiin siinä. Onneks toi nuori likka vaan nauro meille kun pahoittelin että tukitaan koko tie ;)
Sitten äsken meinasin ruveta keittään perunoita paistinpannulla ;)
Kaikkea tuollaista pientä joka voisi olla merkki jo jostain sairaudestakin mutta mulla on välillä tuollaisia päiviä. Yleensä kylläkin migreenikohtauksen jälkeen. Mutta kai se väsymyskin ja stressi alkaa vaikuttaan aivoihin.. Täytyy yrittää olla tekemättä mitään hirvittävän tärkeää kun päässä pätkii.

Onneksi sen verran etenee tän selkä-lonkka-jalkavaivan kanssa että ens kuulle tuli lääkäriaika ortopedille. Viimein. Kun nyt sais johonkin suuntaan tätä asiaa että leikataanko tai voiko kuntouttaa tai pitääkö vaan oppia elämään kipujen kanssa ja onko kipuihin mahdollista saada jotain helpotusta. Vaikka mun kohdalla mikään ei ikinä ratkea äkkiä, meni 3 vuotta että sain lääkärit myöntään että mun selässä on jotain ja mun oikomishoidot joiden piti kestää maximissaan 2 vuotta on nyt venähtänyt jo 4 vuoteen :(

Huoh ;)


1 kommentti:

  1. Et ole ainoa jo´lla pätkii.. Nousin tänä aamuna ylös lähtekseni töihin vaikken oo ollu töissä yli puoleen vuoteen =D Ja on turha edes toivoa että muistaisin mitään menoja tai muita ellei puoliso tai joku muu muistuta aliomaan. =D Ollaan yhdessä höperöitä.. Joilla on höperöt koratkin. -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓