maanantai 19. tammikuuta 2015

Simssiä tylsyyteen

Tänään on tullu pitkästä aikaa pelattua SIMS 4:sta. En ole mikään suuri tietokonepelien ystävä mutta Sims 4:sen kaltainen elämäsimulaatio on hyvää terapiaa tällaisina aikoina kun ei terveyden yms. takia pysty itse tekeen juuri mitään mitä haluisi. Mutta ei tuo pelikään tietysti poista kaikkea masennusta ja ikävää. Mutta mukavasti meni tänään pari tuntia kun kokeilin tuota uutta gamepackia (Sims 4: Ulkoilma). Olisin halunnut ladata sen jo perjantaina että olisin voinut viikonloppuna enemmän siihen tutustua kun olis ollut aikaa mutta Paypal (jota en oo käyttäny yli vuoteen) ei suostunu toimiin joten sain vasta tänään sen maksettua sitä kautta. Ja ladattua sen jälkeen. Vähän olisin toivonut lisää uutta sisältöä mutta eihän tuo ole varsinainen lisäosa. Ihan kiva silti. Varsinkin uudet rakennus- ja sisustusesineet olivat minun tyylin mukaisia, ja yrttihoito oli kiva lisä.

https://www.origin.com/fi-fi/store/buy/55482/pc-download/addon/the-sims-4-outdoor-retreat

SIMS 4:Ulkoilma

Seikkaile ulkoilmassa!

Luonto on täynnä yllätyksiä, jotka odottavat simejäsi. Tutustu upouuteen Granite Fallsiin, jossa simisi voivat telttailla, laulaa lauluja tai kertoa kummitusjuttuja nuotiolla ja nauttia monista muista hauskoista ulkoilmapuuhista!

Tutkittavana upouusi matkakohde, Granite Falls. Simit voivat nyt paeta arjesta Granite Fallsin männynraikkaaseen ilmaan. He voivat antaa mielikuvituksen laukata loikoillessaan tähtitaivaan alla tai rentoutua kaveriporukalla hevosenkenkäpelin parissa. Seikkailuhenkiset simit voivat uskaltautua tutkimaan läheisen vattupöheikön salaisuuksia. Granite Fallsissa riittää tekemistä! 

Se täydellinen leiri. Telttaretki ei toki olisi täydellinen ilman oikeita varusteita. Muista siis varustaa simisi teltalla ja uusilla retkeilykamppeilla. Nuotion ääressä simit voivat herkutella paahdetuilla vaahtokarkeilla ja kertoa joukolla seikkailukertomuksia, satuja ja kauhujuttuja.

Yrttihoidon taitavat simit voivat sekoitella eksoottisia parannusliemiä. Kehittämällä yrttihoitotaitoaan simit oppivat tekemään monia hyödyllisiä parannusliemiä ötökkäkarkotteesta kireydenlievittäjään. Tämän uuden taidon ansiosta simit voivat myös tunnistaa, mitkä kasvit ovat syötäviä ja mitkä myrkyllisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓