tiistai 27. tammikuuta 2015

Outoa sairastelua

Viime yön ja tän päivän on ollu outoa sairastelua. Pari päivää jo ollu sellainen olo, että saattaisi olla flunssa tulossa. Ja viime yön olinkin sitten ihan tukossa. Mutta kun aamulla heräsin niin ei ollut juuri yhtään nuhaa mutta ihan totaalinen väsymys vaikka nukuin kymmeneen asti. Jos ei olis Inkkua niin nukkuisin varmaan vieläkin. Nyt tän päivän on ollu sellainen outo olo. Nenä vuotaa vähän, silmät vuotaa, mutta muita flunssan oireita ei ole ainakaan vielä. Kuumetta ei varsinaisesti ole, mutta lämpö hyppii siinä 37 asteen molemmilla puolilla. Tällei kun istun esim. koneella niin ei ole mitään ihmeellistä paitsi ehkä vähän kylmä välillä. Mutta kun lähden käveleen, vaikka vain keittiöön, niin tulee kamala hiki ja tuntuu kuin raajat painais tonnin ja vähän heitättää päässä välillä.
En tiedä onko flunssa tulossa vai jotain uutta vaivaa taas. Mikään ei enää ihmetytä mua tässä vaiheessa kun kroppa käy läpi kaikki mahdolliset vaivat ja sairaudet :(
Refluksikin on taas pahentunut. Varsinkin öisin vaivaa kun pitäis mennä nukkuun ja tavaraa nousee kurkkuun :P :P Inhottavaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓