maanantai 22. elokuuta 2016

Huoh

Tänään vihdosta viimein sain tuon henkilökortti asian hoidettua. Mutta ei olisi kyllä tarvinnu mitään aikaa varata. Ei siellä ollut ruuhkaa ollenkaan. Mulla olis jo se kortti jos olisin vain mennyt jo pari viikkoa sitten ilman aikaa jonottaan :P No pääasia että asia on hoidettu.

Käytiin myös kaupoilla ja kahvilla. Ja koko ajan reisi valu nestettä :P Oikein ihanaa :P Onneks ei tullu siteistä läpi.
Mutta onneksi kotona pääsi nauttiin hyvästä ruoasta. Lanttulaatikkoa, perunaa ja jauhelihakastiketta :P Mikään laki kun ei estä syömästä lanttulaatikkoa kuin jouluna. Mutta kyllä nyt on vatsa turvonnukin.

Kissa sai eilen uuden hiekkalaatikon kun sen vanhasta hajos luukku ja se potki kaikki hiekat ulos. On se pari kertaa käynyt uudessa kuoputtamassa hiekkaa mutta tarpeilleen meni vielä vanhaan. Varmaan huomenna koitan ottaa tuon vanhan pois ja katsoa meniskö uuteen. Mutta pois en vielä vanhaa heitä. Ei kuitenkaan ole kiva jos vierastaa uutta ja kuseskelee johonkin muualle. Tää on mulla ensimmäinen kissa mutta kaveri varoitti että kissat voi reagoida hyvinkin voimakkaasti muutokseen ja jopa vähän niinkuin kostaa merkkailemalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓