tiistai 30. elokuuta 2016

Puuh

Hiki valuu. Kesän piti olla ohi :P Ja hammaslääkäristä on taas selvitty. Tällä kertaa ei sattunut yhtään kertaa mutta silti oli taas kamala päänsärky kun lähdin pois. Joudun tekeen ihan täyden työn nykyisin että saan suun pysyyn edes jotenkin auki ja jalat paikallaan. Välillä rupes jo koko kroppa nykiin :P Mutta on ikävää jos pora menee poskesta läpi kun suu pamahtaa yhtäkkiä voimalla kiinni. Seuraavalla käynnillä on toivon mukaan raudat pois niin on vähän helpompaa hammaslääkärin työ kun ei tarvi niitä väistellä.

Vaikka päätä särki niin kyllä hammaslääkäristä pois pääsyn jälkeen on vähän aikaa voittaja-fiilis :D Päätin sitten lähteä lenkille mikä oli virhe. Koska mulla oli liikaa vaatteita päällä ja meinasin tukehtua ensimmäiseen ylämäkeen. En tiedä oliko voimat h-lääkärin jälkeen niin vähissä vai onko tulossa joku köhä mutta oli pakko pysähtyä puolessa välissä mäkeä kun ei yksinkertaisesti keuhkot toiminu enää :P Mutta onpahan lenkki nyt tehty. Pari päivää jäi taas välistä kun oli niin kova huimaus.

Kissa oli tehny taas yöllä ryöstöretken. Olin tyhmä jättänyt sen namipala purkin keittiön sivupöydälle. No tietysti hän oli hypännyt sinne ja saanu purkin auki. Eli jos joku miettii minkä takia mun kissani lihoo niin siinä on syy. Se on kohtalaisen nirso mutta se on todella ahne niiden ruokien suhteen mitä suostuu syömään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓