lauantai 18. helmikuuta 2017

Kipeyttä

Flunssaa ja vatsatautia on edelleen. Ei tahdo varsinkaan ensimmäinen mennä millään ohi. Toivottavasti nyt kuitenkin sen verran viikonlopun aikana kohenis olo ettei tarttis aloittaa ens viikkoa saikulla.
Eilen oli tärkeä vuosipäivä. Tuli nimittäin vuosi siitä kun leuat katkaistiin ja siirreltiin. Vaikea uskoa että siitä koettelemuksesta on niin kauan. Ihan täysin en ole toipunut, osa leuasta on edelleen tunnoton ja esim. haukottelu sattuu vielä aina välillä mutta niiltä pahimmilta mahdollisilta vaurioilta kuitenkin säästyttiin. Muutenkin selvisin kohtalaisen helpolla. Ihan hirveät kivut oli vain silloin kun leukanivel tulehtu :P
Ja nyt on hoidot onnellisesti kokonaan takanapäin kun raudatkin on jo pois suusta :P Tosin öisin joudun vielä pitään levyä varmaan loppuiän mutta se on kaiken tän jälkeen hyvin pientä.

Kissalla on noin kahdeksastoista uhmaikä. Ihan mahdoton taas. Juoksee pitkin seiniä ja pöytiä, tiputtaa kaiken, leikkii paskallaan, saalistaa mun jalkoja ja käsiä jne. Välillä meinaa palaa kunnolla pinna. Viikonloppuisin aina vähän rauhoittuu mutta heti kun mun työt alkaa niin se alkaa oireileen :( Siitä se saa ihan hirveen hepulin kun rupean laittaan työkassia valmiiks.

Tänään sain vihdoin uuden pesukoneen kun vanha levis. Niin pääsee peseen pyykkiä. Kyllä eilen oli aika orpo olo kun on tottunut perjantaisin heittään työvaatteet koneeseen. Mutta hyvä että tänään sain koneen niin on maanantaina päälle pantavaa :P


2 kommenttia:

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓