tiistai 18. heinäkuuta 2017

Kirja: Maailman Hienoin Esitys

Kevyen Agatha Christie kauden jälkeen ajattelin että olisi vaihteeksi kiva lukea jotain vähän tieteellisempää. Olen lukenut tämän kirjan jo vuosia sitten mutta Nightwishin uusinta levyä kuunnellessa tuli inspis lukea se uudelleen :)

"Maailman hienoin esitys on Richard Dawkinsin vastaus niille, jotka kyseenalaistavat luonnonvalintaan perustuvan evoluution, kuten kreationisteille, "älykkään suunnittelun" kannattajille ja muille historiankieltäjille.
Kuin rikospaikalle saapuva etsivä Dawkins kokoaa ja selostaa kiehtovat evoluution todisteiden kerrostumat: esimerkkejä evoluutiosta eläinkunnassa, puiden ja radioaktiivisten aineiden pitkälle menneisyyteen osoittavat kellot, ihmisen sukupuun ja molekyylibiologian ja genetiikan löydökset."



Richard Dawkins on englantilainen eläintieteilijä, evoluutiobiologi ja tieteen kansantajuistaja. Dawkins on esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa, joissa on käsitelty evoluutiobiologiaa, kreationismia, uskontoa, skeptisismiä ja ateismia. Dawkins esiintyy Nightwish-yhtyeen albumilla Endless Forms Most Beautiful.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓