perjantai 25. elokuuta 2017

Unettomuus

Unettomuus kausi taas menossa. On se kummallista miten ihminen voi olla ihan totaalisen väsynyt ja silti olla kykenemätön nukahtaan. 2-5 tunnin yöunilla mennään taas. Yleensä olen pystynyt vähän kuittaan univelkoja päiväunilla töiden jälkeen mutta nyt en torkahda enää edes päivällä :P Eikä ole pelkästään kivuista johtuvaa. Välillä vain tulee tällaisia kausia.
Tänään kyllä iski taas uusi kipu. Nimittäin hammassärky. Etuhammas lohkes :/ Jälleen. Onneksi maanantaiksi on jo varattuna aika vaikka silloin piti kyllä tehdä loppuun tuo kokonaan pudonnu hammas. Mutta se kyllä voi odottaa kun on juurihoidettu. Mutta toi etuhammas ei ole ja nyt särkee :( Eikä ole sitä ainoata kipulääkettä mikä auttaisi hammasärkyyn.
En ymmärrä mikä mun hampaissa on vikana kun ei pysy koossa. En väitä etteikö hammashoidossa voisi olla jotain parannettavaa mutta pesen kuitenkin tunnollisesti kahdesti päivässä ja välit otan kerran päivässä langalla. Enkä syö hirveästi karkkia tms. Mutta energiajuomia tietysti jonkin verran, tosin olen saanut vähennettyä niin etten joka päivä enää juo. Vain kaikkein vaikeimpina väsymys päivinä. Ja ehkä ymmärtäisin jos hampaisiin tulis reikiä mutta kun ne hajoo kokonaan :P

Kissa on taas pirulainen. Se yrittää nyt ihan tosissaan päästä rappuun kun avaan asunnon oven :P Joku kerta vielä livahtaa. Onneksi ei pääse kovin pitkälle ellei joku juuri sillä hetkellä tule takaovesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓