keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Öh

Pari erittäin v-mäistä päivää takana. Tätä se viikonlopun totaalinen kooma-väsymys ilmeisesti enteili, nimittäin flunssaa :( :(  Kuumetta, nenä tukossa, päätä särkee ja kurkku on saakelin kipeä.Eli tällai varmaan mennään seuraavat 3 viikkoa, mulla kun ei flunssat ja muut pöpöt ikinä mene kiltisti ohi :( ja hermokivut pahenee ja migreeniä pukkaa ja sappeakin polttelee x(
Kissalla energiaa riittää enkä jaksais koko ajan leikkiä (ja komentaa). Onneksi se on vähän nyt oppinu enemmän leikkiin myös yksinään esimerkiksi tuon "tunnelinsa" kanssa ja myös leikkihiirien kanssa. Mutta sitten aina välillä täytyy tulla kiehnään ja hakeen huomioo.
Olen yrittänyt nyt totutella sitä tuohon kantokoppaan (ja kaulapantaan) kun se pitäis viedä eläinlääkäriin rokotettavaks ja nipsastavaks. Mutta vaikka se muuten on rohkaistunut paljon niin tuo kantokoppa aiheuttaa paniikin. Olen nyt pitänyt muutaman päivän sitä koppaa tossa olkkarin lattialla että se on päässy itse sitä tutkiin ja pari kertaa se on itse hypänny sinne lelun perässä. Tänään ajattelin ekan kerran nostaa sen sinne, mutta pitää kannen auki. Takajalat kerkes juuri ja juuri koskeen kopan pohjaa kun tuli paniikki ja kauhea räpistely pois. Eli täytyy ilmeisesti edetä hitaammin. En vain tiedä mitä lääkärireissusta tulee.
Mutta kuten sanoin niin muuten se on rohkaistunut paljon. Ei enää juokse sängyn alle kun rapussa joku meluaa tai hissi kolahtaa. Vieraitakaan ei pelkää enää niin paljoa kuin alussa. Mua se uskaltaa jopa vähän uhmata kun yritän komentaa. Kaiken pahan se tekee. Ja jos kieltää niin se tekee sitä kahta kauheemmin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓