lauantai 24. lokakuuta 2015

Yrjö

Näihin synttäreihin liittyi paljon yrjöä. Eilinen syntymäpäivä alkoi loistavasti kun Malachi-kissa alkoi yhtäkkiä aamulla oksentaan. Oksensi parin tunnin aikana 10 kertaa. Mulle tuli välittömästi Inkun viimeiset päivät mieleen ja kamala ahdistus. Melkein itku. Ajattelin että jos nyt tuo kissa kuolee niin en enää ikinä ota mitään eläintä kun en kestä näitä niiden sairastumisia ja kuolemia.
Lääkärissä kissa tutkittiin ja sai pahoinvointilääkettä. Ei ollut niin pahassa kunnossa että olisi tarvinnut nesteytystä. Kotio sai vielä lisää pahoinvointilääkettä, mahahaponsalpaajaa ja tarvittaessa haettavan antibioottikuurin. Lääkärireissun jälkeen ei ole oksentanut kertaakaan. Kerran rupes kakoon juomisen jälkeen mutta mitään ei ole tullut. Ei ole kyllä syönytkään mitään kun ei tuo lääkärin antama "terveysruoka" tai mikä lie kelpaa. Mutta lähden kohta hakemaan kaupasta kanaa ja raejuustoa kun lääkärin ohjeissa lukee että niitä voi ruveta antaan pieniä määriä.
Ei ole mitenkään kipeä oloinen. Oli kunnon yöunien jälkeen aamun hyvin pirteä. Tosin sitä selvästi surettaa kun lääkäri leikkas sen kynnet ihan pieneks ja nyt se ei pysty kiipeen tonne kiipeilytelineen yläosaan putkea pitkin. Rappusia kyllä pääsis mutta eihän se ole sama asia.



Vieraitakin kävi eilen. Ja kivoja lahjoja tuli :) Vaikka yhä edelleen sanoin että EN JUHLI. Mutta onneksi tuo päivä on nyt ohi ja vanhuus on alkanut. Paitsi että tänään tulee vielä vieraita.




Illalla kun piti ruveta kirjoittaan syntymäpäivästä niin mulle iski kamala migreeni. Varmaan tuosta eilisen päivän stressistä. Oksensin sitten itse 4 kertaa ja makasin vessan lattialla pari tuntia kun päätä jomotti ja silmissä meni disco-palloja. Kipu oli päässä välillä niin kova että ajattelin että joku verisuoni varmaan katkee. Mutta kyllä se sitten meni ohi vaikka vieläkin on sellainen pieni jomotus vasemmalla puolella.
Ja reiden haava puskee mätää ja muuta nestettä pitkin jalkaa. Eikä antibiootista ole mitään hyötyä. On erittäin kivuliasta kun toinen reisi hankaa vielä jatkuvasti sitä vasten niin haava aukee aina uudestaan :( Yöksi vedin jeesus-teipillä siihen hirveen tukon niin oli herätessä vähän rauhoittunut haava mutta taas kun otin tukon pois niin ei mennyt kuin hetki ja haava auki :( :( Mitkään tavalliset tukot/laastarithan ei siinä pysy kun täytyy liikkua.

1 kommentti:

  1. Ihana pöllö-koru!!! Tahoo kanssa!! Tiedätkö mistä ostettu??? - Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓