sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Villikko

Kyllä taas huomaa kuka on tässä taloudessa keskipiste; lemmikki vai omistaja :P Kissanpentu (joo yritän jouluun mennessä päättää nimen) on kyllä saanut hirveästi rohkeutta nyt parin päivän aikana ja se näkyy pahantekona ja hepuleina ;) Se ei onneksi ole vihainen ja kun sitä komentaa niin se ei uhittele tai mitään. Mutta sillä on vain niin valtavasti energiaa. Sille tarttis kehittää paljon leluja ja varsinkin sellaisia aktivointi-leluja ja muuta tekemistä. Leikin sen kanssa kyllä mutta sillä on tota energiaa niin paljon enemmän kuin mulla että tarttis keksiä sille jotain yksinäistä tekemistäkin.

Mutta kyllä huomaa että olen koiraihminen. Olen ihan hukassa sen suhteen että miten kissaa pitää käsitellä. Koirien kanssa on tottunut vähän suorasukaisempiin ja ronskimpiin otteisiin. Inkulle ei tarttenu kuin heristää sormea kun se teki pahaa ja se tuli välittömästi lepytteleen. Toi kissa katsoo kuin halpaa makkaraa kun sitä yrittää komentaa ;) Koirien kanssa on myös tottunu siihen että rapsutukset ja halailut on AINA tervetulleita, vaikka kesken unien. Mutta toi kissa tulee mieluummin itse pyytään hellyyttä kun on sillä päällä. Jos menee omatoimisesti rapsutteleen niin se mulkasee ja lähtee vetään ;) ;)


Oma olo ei ole tällä hetkellä kovin häävi. Lonkan kivut on edelleen kamalat kun on muiden kipujen lisäksi tuo limapussintulehdus x( x(  Ei tahdo lääkkeet auttaa. Sen lisäksi on taas erittäin väsynyt olo. Sellainen epänormaalin raskas väsymys. Jalat ja kädet painaa tonnin eikä tahdo jaksaa keittiöön kävellä. Eikä ole yhtään ruokahalua. Kävelin kauppaan hakeen kissalle ruokaa niin oli pakko mennä sohvalle makoileen kun tulin takas. Oli voimat niin loppu. Kissa kuitenkin antaa jo nukkua ja viime yönäkin tuli vedettyä sikeitä 7 tuntia mikä on mulle erittäin hyvä saavutus. Tosin suurimman osan siitä näin Iines-painajaisia. En tiedä miksi Iines on taas koko ajan mielessä ja unissa. Kauhea ikävä. En kuitenkaan usko että Iineskään on syypää tähän totaaliseen koomaan. Ehkä se on noi kilpirauhashommat vaikka lääkäri sanoi ettei tällä hetkellä ole tarvetta lääkitykselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓