perjantai 27. marraskuuta 2015

Sappi

Viime yönä oli pitkästä aikaa kunnon sappikohtaus :( :(  Muutaman päivän on jo poltellu joten ihan täysin yllätyksenä ei tullut mutta on se kyllä helvettiä. Nyt kesti onneksi "vain" 5 tuntia kun oli litalginit valmiina. Pisin kohtaus mulla on kestänyt 3 päivää. Ja kävin silloin lääkärissä eikä nekään saanut kohtausta loppuun. Mitäänhän ne ei tee vaikka sapen vois repästä helvettiin. Antaisin kyllä heti ottaa. Harvoin nykyisin enää itken kivusta kun elämä on yhtä kipua ollut pari vuotta mutta nuo sappikivut saa kyllä huutaan ja poraan. Toivottavasti menisi nyt yhdellä kohtauksella ohi taas vähäksi aikaa. Tätä ennen viimeisin kunnon kohtaus oli viime tammikuussa.

Malachilla on joku läheisriippuvuuskausi menossa. Se oli tossa vähän aikaa hyvinkin itsenäinen eikä oikein tykänny kun olisin ottanut syliin jne. Nyt tunkee väkisin koko ajan syliin ja tulee nuohoon. Jopa nukku aiemmin hetken sylissä kun olin koneella. Yölläkin herättää mut jotta pääsee kainaloon. En tiedä mistä johtuu mutta en valita. Tulee niin Iines mieleen <3 <3 Se oli kanssa ihan sylivauva. Varsinkin öisin. On ollut taas kamala ikävä sitä ja Jojoa kun olen molemmista nähnyt unta. Tällä kertaa onneksi positiivista.  Mutta herätessä tulee aina suru.

Tänään oli tarkoitus tehdä lattioille kunnon siivo kun keittiössä jää jo sukat lattiaan kiinni mutta sappikivut ja valvottu yö on kyllä vieny ne viimesetkin pienet energian rippeet. Mutta jos edes imurois :P Tai voi olla etten tee mitään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓