perjantai 30. syyskuuta 2016

Kamala yö

Viime yö menee taas osastoon kamala painajainen. Näin unta että asuin jossain isossa maalaistalossa. Aluksi se oli ihan kivaa. Ilmeisesti pelastin sinne eläimiä. Mutta sitten se muuttu niin että mun piha oli täynnä vaikeasti loukkaantuneita, kituvia eläimiä. Ihan kaikkia delfiineistä ja karhuista hamstereihin ja kaneihin. Hirveessä paniikissa etsittiin mamman kanssa asetta että voitais päästää ne eläimet kärsimyksistä mutta ei tietenkään löydetty ja eläimet kilju tuskissaan.
Ihana uni. Oli mukava herätä.

Varsinkin kun kissa oli varastanut bioroskiksesta pizzan tähteitä ja ripuloinu x( Eli ei se päiväkään ole ollut kovin juhlallinen. Varsinkin kun itselläkin huono ja kipuinen olo.
Mutta lenkki sentään vähän piristi. Kaamosmasennuksesta huolimatta syksy on ehdottomasti mun suosikki vuodenaika. Varsinkin inhottavan kuuman ja aurinkoisen kesän jälkeen se on aina tervetullut ;) Ihanan koleaa ja sateista ja synkkää.



1 kommentti:

  1. Hui kamala uni. Minä tykkään kanssa syksystä enemmän kuin kesästä. Täytyy vain muistaa suojata jalat ettei rupea hermokipuileen. -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓