maanantai 25. elokuuta 2014

Voi hammassärky

Hammas käyty korjauttamassa ja separointirenkaat laitettu hampaiden väliin. Mulla on ollut hammasraudat nyt 3 vuotta ja olin onnellisesti unohtanut kuinka kauheat säryt noista renkaista tulee x( 
Tuntuu kuin koko leukaluu olis tulessa. Ja koko ajan on sellainen tunne kuin olis jotain hampaidenvälissä :D Se on lähinnä ärsyttävää.
Nyt vain odotteleen aikaa uusien rautojen vaihtoon ja sitten odotteleen leikkausta :( :(
En olisi ikinä uskonut kuinka paljon joudun vielä hampaiden takia kärsiin. Ensin vuosikausien taistelu murenevien hammasluiden takia. Sitten kaikki viisaudenhampaat jouduttiin leikkaan ja totta kai ne oli vaikeammat kuin yleensä. Sitten lisää hampaita pois oikomishoitojen aluksi. Nyt rautoja jo muutama vuosi ja näitten oikomishoitojenkin aikana kaikki mahdollinen on mennyt pieleen ja jatkuvasti hampaat lohkeilee ja liikkuu väärään suuntaan ;) Oikein pelottaa ajatella mitä leikkaus tuo tullessaan.


1 kommentti:

  1. Hammassärky on kurjaa. Minunkin yksi hammas on tuottanut ongelmia. Veikkaan, että siihen on tullut reikä. Yleensä hampaani ovat olleet kuitenkin hyvässä kunnossa. Täytyy varmasti ottaa käyttöön vanhat kunnon Xylitoli tuotteet. Tsemppiä sinulle hampaan kanssa!

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓