sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hyvä-huono-onni

Tää on yksi niitä päiviä kun en ole varma onko mulla huonon vai hyvän onnen päivä. No se että heräsin kuumeessa ei ole hyvää onnea. Mutta on nyt jo pari kertaa meinannu käydä huonosti. Sekä mulle että kissalle.
Heti aamulla meinasin tappaa kissan kun pimeässä kävelin eteisestä olkkariin enkä huomannu että kissa makas keskellä lattiaa ennen kuin tunsin jalan alla jotain karvaista ja pehmeää. Sitten tajusin että siinä on kissa ja paniikissa yritin tietysti yhtä aikaa väistää, hypätä pois ja liikkua eteenpäin. Mikä johti siihen että mätkähdin ensin täysillä päin eteisen kaappia. Siinä vaiheessa meni loputkin tasapainon rippeet ja lensin täysillä ensin eteisen penkin päälle ja siitä lattialle. En vieläkään voi uskoa ettei mikään murtunut. Niin kovalla voimalla lentelin huonekalujen päälle. Ja ihme että kissa on ylipäänsä elossa kun tällainen virtahepo astuu päälle.

No seuraava läheltäpiti tilanne oli kun huomasin että keittiön lavuaari vetää vähän laiskasti. Päätin sitten heittää sinne vähän putkenavaajaa. En tiedä mitä tein (olen laittanut putkenavaajaa monta kertaa, jopa kiinteistönhoidon näytössä) mutta jotenkin sain sen roiskuun niin että ainetta lensin ihan silmän viereen. Ei onneksi paljon mutta sen verran että tuntu. Mutta jotain enkeleitä täyty olla vierellä kun ei osunu silmään :P Lavuaari sentään pelittää taas.

Päätin sitten että tänään en enää liiku tai tee mitään. Paitsi että paistoin nyhtökanaa ja laitoin sitä leivän väliin ja paistoin voileipägrillillä. Enkä polttanu mitään ja leipä oli taivaallista <3 <3 Nyt sitten odottelen että tuleeko kanasta joku ruokamyrkytys tai jotain että saadaan se kolmas epäonni tälle päivälle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓