keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Hemmetti

Luulin että tän kesän lokkikauhut olis ohi kun ei pariin viikkoon ole ollut yhtään hyökkäystä. No nyt tänään kun tulin lenkiltä kotio niin huomasin että puiston ruohikolla oli taas uusi poikanen. Itse kerkesin alta pois mutta koko päivän olen katsellut kun suoraan mun ikkunan alla ihmiset juoksee karkuun kun lokit käy päälle. Että ottaa aivoon. Ainoa eläin mitä vihaan. Lokki.
No nyt ei taas käytetä etuovea kuin äärimmäisessä pakossa.


2 kommenttia:

  1. Voi hemmetti. Itse inhoon niitä kans. ja turha on ihmisten sanoa etei ne muka tule päälle. Kaverilta lähti melkein silmä kun lokki tuli päin näköä kirjaimellisesti. -SUSKU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tänään taas koko aamun katsellu kun ihmiset juoksee hädissään pakoon. Tietysti se on vähän tyhmää vihata eläintä joka loppujen lopuks vain puolustaa poikasiaan. Mutta ei se silti ole kivaa että joutuu niitä pelkään koko kesän. Ei ole kiva tilanne kenenkään kannalta, ei lintujenkaan. En tiedä miksei niiden pesintää saa estettyä. Ymmärrä kyllä ettei pesää saa mennä hajottaan eikä poikasia kiusata mutta jos sen pesän rakentamisen sais estettyä kun kerran tiedetään että joka kesä sama juttu.

      Poista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓