lauantai 22. marraskuuta 2014

Ihmiset on moukkia

Tänään ottaa taas päähän. Viime yö valvottu kun lonkassa kamala särky. Nyt tän päivän ollut kamala vihlonta selästä sääreen. Otin sitten kepin mukaan varmuuden vuoksi kun menin kauppaan. Luulisi että kun ihmiset näkee toisen ihmisen hoippuvan kepin kanssa niin edes yritettäis olla tönimättä. Mutta ei... Koko ajan joku käveli suoraan päin tai odotti mun väistyvän tieltä. Eikä ole eroa onko vanha, nuori, keski-ikäinen, mies, nainen.. Kaikki yhtä moukkia. Ihan suoraan saatetaan törmätä ja maito-osastolla jopa kiilattiin eteen. Kassoilla vielä joku vanhahko mummo tönäs ja tunki väkisin eteen jonossa kun hänellä oli vain pullapitko. Jos olisi kysynyt niin olisin hänet kyllä varmaan päästänyt eteen, mutta ei.. pakko väkisin tönien tunkea eteen.
En ymmärrä miksi ihmiset on tuollaisia. Enkä ole ainoa. Olen kyllä katsellut miten tuossakin kaupassa jopa kahdella kepillä kulkevia ja näkörajoitteisia ihmisiä tuupitaan ja tönitään. Sitten nämä tönijät monesti saattaa vielä mulkasta pahasti ihankuin olisi mun vika että hänen täytyy törmäillä.
Aaarrrgghhh....


1 kommentti:

  1. tuttua ikävä kyllä =( kerran joku tönäs mut kaupassa kumoon eikä jäänyt edes katsoon pääsenkö ylös. oli muistaakseni vielä isä lasten kanssa...... -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓