* n. 350g pastaa
* n.400g jauhelihaa
* 2 tomaattia
* 1tl sokeria
* 2rkl paprikajauhetta
* 1tl kurkumaa
* 1rkl timjamia
* 1prk paseerattua tomaattia
* pari valkosipulinkynttä
* 5dl maitoa
* ½ paketti koskenlaskijajuustoa
- Keitä pasta
- Ruskista jauheliha. Lisää lohkotut tomaatit ja mausteet. Murskaa valkosipulinkynnet mukaan. Lopuksi lisää paseerattu tomaatti ja sokeri. Mausta suolalla tarvittaessa.
- Laita maito kattilaan ja pilko koskenlaskija mukaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.
- Sekoita vuokaan pasta, tomaattikastike ja juustokastike
- 175 asteessa reilu puoli tuntia
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Tässä on muutamia jooga-asanoita joiden olen huomannut helpottavan omia ylävatsavaivoja (refluksin-/närästyksen aiheuttamat kivut, turvotus ...
-
En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin. Yksi parhaista kavereista tuli ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti