perjantai 14. marraskuuta 2014

Ruoka: Tomaatti-juustopastavuoka

* n. 350g pastaa

* n.400g jauhelihaa
* 2 tomaattia
* 1tl sokeria
* 2rkl paprikajauhetta
* 1tl kurkumaa
* 1rkl timjamia
* 1prk paseerattua tomaattia
* pari valkosipulinkynttä

* 5dl maitoa
* ½ paketti koskenlaskijajuustoa

- Keitä pasta
- Ruskista jauheliha. Lisää lohkotut tomaatit ja mausteet. Murskaa valkosipulinkynnet mukaan. Lopuksi lisää paseerattu tomaatti ja sokeri. Mausta suolalla tarvittaessa.
- Laita maito kattilaan ja pilko koskenlaskija mukaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.
- Sekoita vuokaan pasta, tomaattikastike ja juustokastike
- 175 asteessa reilu puoli tuntia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓