tiistai 14. heinäkuuta 2015

aargghh

Totaalinen hermoromahdus on hyvin lähellä :(
Huimaus jatkuu kolmatta päivää, olen 80% varma että on taas stressiperäistä. Jalan kivut pahenee, luultavasti myös stressistä johtuen. Ja näin koko yön kamalia painajaisia karhuista :P Enkä tiedä miksi kun en koskaan ole tuntenut mitään erityistä pelkoa karhuja kohtaan. Kuitenkin unessa päädyin koko ajan metsätielle jossa oli karhuja ja yritin Inkun kanssa juosta niitä pakoon. Ja aina kun pääsin kotiin niin yhtäkkiä olinkin taas takaisin sillä metsätiellä :(

Koira on pikkiriikkisen parempi. Se ontuu edelleen ja kävelee todella hitaasti, mutta tänä aamuna se jakso jo kävellä pienen lenkin pelkän takapihan metsään menon sijaan. Kaikkein vaikeinta sille tuntuu olevan liikkeelle lähtö aina kun se on makoillu pitempään. Sen lisäksi se on ruvennu pelkään lattialla kävelyä kun tassut luistaa. Olen yrittänyt laittaa mattoja ja jopa joogamaton lattioille jotta sillä on koko ajan matotettu ura mitä pitkin kulkea.
Meillä ei koskaan käy yksiin näiden vammojen kanssa kun nyt inkku kävelee todella, todella hitaasti ja pysähdellen eikä vedä yhtään mua kumoon, mutta mua taas kun huimaa niin en voisi missään nimessä pysähtyä kun heittää heti eteenpäin.

Stressiä aiheuttaa myös nuo koiran juoksut kun se ei suostu noita housuja pitään. Vaikka kuinka yritän sitoa ne kiinni niin aina se saa ne pois. Sänky, huonekalut, matot, vuodevaatteet, lattia, kaikki on aivan täynnä sen tippoja x( x( Pakko olisi siivota kun torstaina ja viikonloppuna tulee vieraita. Mutta kun ei jaksaisi olla yhtään ylimääräistä pystyssä. Verenpaine nousee kun ajattelenkin lattioiden ja pyykin pesua. Kuten myös kun ajattelen että se vuotaa edelleen ties kuinka monta päivää x(
Jos vielä joskus hankin narttukoiran niin se kyllä sterilisoidaan. Olisin aikoinaan halunnut Inkullekin sterilisaation kun se mulle tuli, mutta eläinlääkäri ei suositellut. Vaikka sen juoksut on aika rankat ja sillä on taipumusta valeraskauksiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓