torstai 9. heinäkuuta 2015

NoPain

Viikon perinteisestä kauppapäivästä selvitty kunnialla päänsärystä ja ukkosesta huolimatta. Taisin kyllä liian aikaisin hihkuttaa korvan parantuneen koska tänään on pikkasen särkenyt sitäkin :(
Ruoan lisäksi kaupasta mukaan tarttui Homedics NoPain-kipulaastari. Hintaa oli 10 euroa, joten aika sijoitus mun budjetilla, mutta kun on tarpeeksi kauan kärsinyt kipuja mitä tahansa kipua lievittävää tavaraa on pakko kokeilla.


Homedics PRP 200 No Pain 3D -kivunlievitin


"Itsekiinnittyvä elektroninen kivunlievittäjä on tehokas ja helppokäyttöinen kivunlievittäjä useisiin vaivoihin: selkä- ja hartiakivut, iskias, polvisärky, kuukautiskivut, migreeni. Toimiii TENS-teknologialla, joka stimuloi hermoja ihon läpi. Kliinisesti testattu"

Eli samalla periaatteella toimii tämä kuin tuo isompi laite jonka sain sairaalasta lainaksi. Ja tuntui ainakin niskaan toimivan jopa paremmin kun oli helpompi itse saada tämä oikealle kohdalle kuin se sairaalan laite. 20 minuuttia antaa kerralla "hoitoa" ja kyllä se vähän auttoi niska-hartiaseudun kipuihin. Eli ei ainakaan vielä ole sellaista tunnetta että olisi ollut virheostos. On sitten jonkinlainen laite itselläkin kun sairaala ottaa oman laitteensa takaisin. 





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓